Hvordan man bedst udnytter en forlænget weekend

Er eddermanme godt nok bitter på mit kadaver i de her dage. Synes SLET ikke det er rimeligt at have smidt 500 hos osteopaten og så ikke få en formidabel weekend med masser af aktivitet ud af det. Har til gengæld brugt mange, mange timer i sengen omgivet af gravkræ en masse og det er jo hyggeligt, men det var altså ikke helt planen!

Det er ellers altid festligt at slæbe gravkræene med på besøg hos mine forældre. Basse er kastreret, men det lader til at ingen har kunnet få sig til at fortælle ham det, så han har ivrigt mærket territorium af på Hovvej og når nu min røvirriterende mor bliver ved med at insistere på at gøre rent, så bliver han jo nødt til at gøre det ofte. Han er heldigvis flittig.

Det er ekstra livligt nu, da mine forældre har fået et ruhåret gravkræ på næste 4 mdr til at underholde den nu gamle Eja på 5 år.

Og apropos det: Tal lige om nedtur! At gå fra at være den nuttede yngstemand med kælenavnet Betterøv til at blive omtalt som Den Gamle 3 dage senere. Puha!

Frida er den ægte gamle sjæl, der bare vil have fred, ro, et slumretæppe og en brændeovn, så der er ingen barnepige at få i hende, tværtimod! Hun er den sure, gamle tante, der aldrig har noget pænt at sige.

Basse er til gengæld den sjove, men klamme onkel, som aldrig får lov at være alene med de små! Det har skabt en del problemer allerede, da han heller ikke er så snu og derfor ikke forstår at det bare ikke er en god ide at kyle 18,5 kg gravkrækorpus ned over 500 g hvalp og så forvente at alle hygger sig.

Nu er Sille så blevet noget større, men jeg nåede stadig at genopfriske det her citat i mine tanker, da jeg så dem sammen: ”Lolita, mit livs lys, mine lænders ild. Min synd, min sjæl. Lo-li-ta: tungespidsen tager tre trin ned af ganen og banker mod fortænderne ved det tredje. Lo. Li. Ta.”

Han bliver i al fald stadig ganske retarderet, når de har tumlet rundt i et stykke tid og så kan vi hive fat i ham igen, mens gravkræ junior bliver knotten over at vi afbryder. Eja er også ret træt af at de ikke bare får lov at tumle, hun har sådan trængt til en barnepige; pædofil eller ej! Efter et par minutter sniger Basse og Sille sig så i stedet ud i haven og graver nogle fine huller sammen og kigger på planterødder. Det er sjældent at se så stor botanisk interesse hos de små, så mine forældre burde glæde sig.

Oven i udnytter alle kræ det faktum, at her nu er 4 gravkræ og at det derfor ifølge især Sille ikke burde være muligt at finde en skyldig i div. søer og hømhøm’er efterladt rundt omkring – og så får Basse igen travlt med at markere, den stakkel.

Troede jeg skulle have dem alle 4 med i skoven, men der er hvalpesyge i omløb og Silles vaccineperiode er ikke færdig, så måtte nøjes med Frida og Basse. Det var så også godt nok, da Basse bestemte sig for at lede efter skytterne/de andre hunde/harerne og derfor udnyttede situationen og stak af, da han blev sluppet fri og så kom han ellers ikke indenfor rækkevidde de næste 2½ time.

Frida og jeg fik ellers nusset en del rundt, mens vi kiggede på Garmin’en for at se hvor røvhullet nu befandt sig, og han har det åbenbart bedst indenfor en radius af 100 meter, hvilket er fint, fordi der så i al fald er tale om at det er privat grund, der bliver underlagt hans snøftende og growlende hærgen.

Ovenpå 5 timers søvn er det bare ikke en god ting, så jeg kunne smutte tilbage til Hovvej og konstatere at jeg var kommet for sent til den støvsugning+gulvvask, jeg havde overtalt min far til at vi lige fik ordnet . Det var ret heldigt eftersom jeg nu udover at have “ondt i røven” også var blevet udstyret med en kvalmende hovedpine og bare annoncerede at jeg sprang aftensmaden over og kravlede i seng! En lur, et halvt medicinskab senere og efter lidt at spise er vi nu klar til sengetid igen. Har ikke nået at se nogen af veninderne og jeg trænger i den grad til at få ja-hatten på! Den ligger i bilen og vi skal IKKE i skoven igen i morgen, Basse!

 

Heldigvis nåede Sille lige at overhale indenom og få stjålet titlen som husstandens mest uartige kræ, hvilket trods alt hjælper lidt på humøret.

Jeg har lige fisket en sutsko ud af hundekurven i både køkkenet og stuen. Tænkte at jeg hellere måtte gemme den lille overraskelse til faderen i morgen, men så fik vi da løst problemet med, hvad han skal have i julegave i år 🙂 Han er totalt umulig at købe gave til, så faktisk har Sille gjort alle en tjeneste. Det må vi huske at minde ham om.

Må hellere kravle i seng igen, vi risikerer at nogle kræ bliver ensomme eller ikke får hvilet ordentligt ud! Vil kramme spanden lidt ekstra og så lade som om jeg har været i byen og har helt vildt mange tømmermænd og se om det gør det sjovere. Heldigvis er det rigtigt billigt bare at blive i sengen på Hovvej, hvilket banken garanteret værdsætter!

Leave a Reply