En flugtkonges bekendelser om nederlag

Kære #87979

Ja, jeg ved godt, vi aftalte at jeg skulle besøge dig, men det halter sgu lidt. Sikkerheden er tilsyneladende blevet øget, jeg tror, plejemennesket har fattet mistanke.

Altså, det er jo ikke fordi jeg ikke har prøvet, vel? Jeg har hældt beroligende medicin i hendes morgenkaffe hver dag hele måneden, men det har haft den utilsigtede virkning, at hun ikke orker at gå tur med os – og det virkede sgu ikke så smart.

Derudover sover hun – og vinduerne er ikke passet til til et kræ med mine bulnende muskler og øvrige maskuline træk, så jeg har bare måttet lægge mig og samle energi til når chancen bød sig.

 

Har løbende tjekket om hun sov! Af sådan en bedøvet trunte at være, så sover hun faktisk ret let.
Har løbende tjekket om hun sov! Af sådan en bedøvet trunte at være, så sover hun faktisk ret let.

 

Og så har det jo altså også regnet en del, ikke? Det er ikke fordi jeg er en tøsedreng, slet ikke, det er mere det at jeg så’n lugter lidt, når jeg bliver våd. Nogen siger faktisk, at jeg stinker. Og de ubehøvlede siger, at jeg stinker voldsomt. Det er bare ikke praktisk, når man prøver at gemme sig og slippe væk.

Havde faktisk satset på at slippe ud til festen sidste lørdag. Mange mennesker, mange øl! Men hvad skal man gøre, når man bliver iklædt skrigorange GPS-halsbånd? Og for øvrigt er så tæskelækker, at man automatisk bliver centrum for hele selskabets opmærksomhed? Bøfferne åd jo heller ikke sig selv, vel? Fik overtalt gammelmor til at tage halsbåndet af mig, men jeg var så forædt der, at jeg ikke kunne gøre noget ved det. Bros before hoes og alt det der, men intet slår en bøf!

Vi var oppe hos damerne i Nibe sidste weekend og den lille labre er den perfekte afledningsmanøvre. Hun pisser på kommando og det virker kun indendørs, hvilket er genialt til at flytte fokus fra mig.

Det har ellers holdt hårdt med det pisning. Synes jo det er lidt synd for den gnavne gamle og plejemennesket, at de snart skal være helt uden maskulin beskyttelse, så jeg har sørget for at lave små lagre af testosteronstinkere rundt omkring og det er fandme ikke nemt! Plejemennesket bliver rygende arrig og sparker mig udenfor i regnvejret, hver gang hun opdager det, og så går hun i gang med gulvvasken, hvilket jo ligesom ødelægger hele effekten!

Men tror, jeg har fået skovlen under hende nu. Hun fik et anfald i sidste uge, da jeg lige ordnede soveværelsesreolen og det blev ikke bedre, da hun stod op og der lå væske i køkkenet også. Det var så godt nok ikke pis, men afløb fra rådne tomater i et indkøbsnet (klam er hun også) og hun nåede sgu at skælde mig ud 2 gange for den sø, før hun opdagede kilden! Regner med at få et par frikort efter det og ellers kan de fandme passe på sig selv!

Jeg havde forresten tænkt på den historie, du fortalte, den med ham, der slap ud gemt i en vasketøjskurv. Jeg nåede at kravle op i traileren i Nibe og skulle så egentligt bare vente på foråret, før den blev kørt i skoven for at hente brænde, men jeg blev opdaget. Jeg var nødt til at pive for at de ikke regnede ud at det var et flugtforsøg og det var fandme pinligt!

Plejemenneskets plejemenneske fandt mig og jeg måtte finde mig i at blive løftet ned, mens hun pustede og stønnede, at jeg var et fedt dyr og det ved vi jo er løgn! Hun fik i det mindste ondt i ryggen af det og det havde hun fandme godt af!

Hvis du kommer ud først, så mød mig i Nibe! Kvinderne er søde, menneskerne uintelligente og der er kød i massevis! Ellers ses vi forhåbentligt snart!

High 5 Lundumstyle!

Bassemaaaaaain

 

Leave a Reply