“Gå mod lyset” blev der sagt!

Uh-uh! Første møde med virksomhedskonsulent og Kim overstået og jeg kan fornøje mig i Taulov 4 uger mere. Wohooo! Tænk sig engang, nogen mener mig faktisk også glimrende kompetent ift at søge, få og rent faktisk varetage en projektlederstilling somewhere, så bortset fra alle realitetselementerne, så er jeg rigtigt glad.

Jeg er også begyndt at høre sådan en hvisken dernede..

Rygterne vil vide, at udenfor Post Danmark, du ved, i det ANDET erhvervsliv, hvor der er både private og især offentlige virksomheder, så er det realistisk at få et job, hvor man kan nå det, man skal indenfor den tid, der er afsat til det og med mulighed for at tilføre passende kvalitet og rettidig omhu. Det selvsamme sted hvor en projektleder o.l. arbejder 40 timer på en fuldtidsuge og hvor en projektmedarbejder (Hov? Var der nogen, der kaldte på skravlet, der er ultrafleksibel i mødetider, fordi alle hverdage alligevel er clearet til enten arbejde eller at komme sig ovenpå arbejde? For så kender jeg faktisk een, der er LIGE hvad du mangler!) faktisk kan ansættes på X antal timer og så arbejde de timer pr. uge og ikke mere.

Skørt, I know, men jeg vil bare lige minde om, at det altså er sket for en anden een engang.

Ude over horisonten, på den anden side af Post Danmark!
Ude over horisonten, på den anden side af Post Danmark!

Så bare klap i.

Jeg skal hilse fra kræene og sige tak til alle Ilberg-ungerne for rengøringen efter visitten. Det har gjort det meget rarere at kaste op over det hele. Og alt det andet, der ligesom åbenbart følger med, når nogen med fire ben fester en hel weekend i stedet for at smutte i seng med os andre gamle.

Alting har en årsag og når vi taler om årsagen til opkastningen, så tror jeg, svaret findes i at nogen gik tidligt i seng og andre ikke gjorde..

11001365_711052625682692_921138996_o    11000066_711052629016025_2046892054_o

Bemærkede I vielsesringen? For det gjorde jeg, Niels! Niels er fremover udvalgt som hundesitter i det nordjyske, han og Basse skal nok få det rigtigt hyggeligt med grillen og bajerne. Ej at forglemme at de så kan pisse over kors – indendørs! Det bliver så herligt, Basse glæder sig!

Ja, nogen kom muligvis til at gå en lillebitte smule amok på arbejde torsdag, men der var altså en god grund!

Tænk sig, efter 14 år i Post Danmark har der aldrig været een eneste, der var gal nok til at planlægge at sætte mig i en kridtcirkel i 6 timer, holde kæft og observere. Indtil nu!

-hvilket sikkert havde været mere givende, hvis jeg kunne klare mere end 5 kvarter på produktionsgulvet, men lad nu det ligge! Onsdag-torsdag blev brugt på Lean, Gemba, Kaizen og Ishikawa og så skulle man da være en tumpe, hvis ikke man også tog Kamikaze-begrebet i brug. Så efter 8 timer havde jeg faktisk set det meste og kan nu erklære mig for næsten-udlært postarbejder!

Nogen vil sige, at det hævnede sig, andre vil sige, at det er smart nok at have en undskyldning for at smutte i seng et par timer eller 14, når de 78m2 er belagt med 10 gæster, hvor gennemsnitsalderen var 23 år. Mine nye sleepy drugs virker i al fald glimrende.

En anden gang bør jeg dog nok vælge en anden taktik ift. søvnmønsteret. Når katten er ude (eller i seng) osv…

Men de bliver inviteret igen! Jeg er slet ikke færdig med at nævne, hvordan mit hus så ud, da de sidste tog afsted! Det vil blive bragt på bane ofte fremover!

Nå, men hvis nogen vil mig noget, så kan jeg højst sandsynligt findes på sofaen i Pakkecenterets kantine. Ta-ta for now!

 

Leave a Reply