“Dyrene i Hakkebakkeskoven”, køb jeres billetter her!

Nå. Så blev det der valg overstået. Så kan vi godt tage en slapper igen ift. samfundsengagementet og den kantede retorik og gå efter den lette underholdning.

Det er sommer. Der er i al fald pindsvin, hvilket jeg fandt ud af en nat, da Basse og Frida pludseligt prøver at hoppe ud af soveværelsesvinduet under heftig gøbeskydning. Og pindsvin er en klar sommerbebuder på matriklen her.

Ja, man bliver altså en lille bitte smule bekymret, når der er indbrud i området, og kræene laver det nummer UDEN torden i luften. Jeg var lidt overtræt, jeg indrømmer det gerne, men udover “du er fandme hysterisk …” fik jeg også den formidable ide at lade kræene slikke dem ud – hvis der altså var nogen. Imens rodede jeg hele bryggerset igennem i jagten på lommelygten og kastede mig så ind i kampen mod … Pindsvinet. Igen!

Det er meget muligt, at Basse ikke har hjerne, men teknik, dét har han! Hvordan det lykkedes ham at bide så ufatteligt hårdt sammen om bæstet uden at bløde? Ingen anelse! Men de siger jo, at springere skal være så bløde i munden, at de kan bære et ukogt æg i munden uden at knuse skallen.

Det bliver bare en virkeligt lang dag, hvis jeg skal prøve at forklare Basse, hvorfor han IKKE er en springer. Og så skal trøste ham bagefter. Er det ikke OK at gøre det lidt diskret?

 

En springer
En springer
En ikke-springer
En ikke-springer

Det kan også tænkes, at der snart bør statueres et eksempel. De der udedyr opfører sig som harerne gjorde, da de først opdagede, at de var fredede. Du kunne nærmest ikke gå ud til bilen uden at sparke en af dem, hvorefter den råbte “dyrevold, dyrevold, DYREPOLITI NU!” så alle kunne høre det. Sindssygt pinligt kl. møg om natten.

Godset Julianelyst har åbenbart gjort lidt det samme og bildt dyrene ind, at de befinder sig “på et reservat”. De har åbenbart ikke helt luret, hvor riffelskuddene kommer fra, men igen, evolutionen må gå sin gang.

Indtil dyrene bliver ramt af evolutionen, holder de åbenbart gruppemøde på marken overfor. Basse ta’r det sådan set ret pænt. OK, ok, jeg havde lovet fuldt stop for ordflom, så Basse fatter ikke, at der findes andre dyr end pindsvin, fugle, mus, rotter og frøer. Alt det andet er lagt i en ikkemad-kasse, og jeg tror, det er bedst for alle parter, at vi fastholder Basse på offentlig forsørgelse fremfor at tvinge ham til at blive selvforsørgende.

Men JEG er ved at blive ret provokeret! Her til middag sad der en ræverød ræverøv og slikkede sidstnævnte i upassende lang tid, og så kom min hønserøv altså frem!

Lundum for lundumere osv!

Det er ved at være på tide at bede Julianelyst om at lukke de frie grænser, og hvis de mangler en fed tolder, så mangler jeg jo arbejde.

Dvs. det gør jeg ikke lige nu, for nu gør jeg rent efter det bombede lokum. Frida kan virkeligt ikke li’ det, for rengøring er åbenbart et så sjældent fænomen her, at det er et sikkert tegn på at noget usædvanligt skal ske …

Jeg vil vist også fremover holde rengøringen på et minimum, så Frida ikke bliver unødigt oprørt.

Hun har også knald i låget for tiden, løbetidsdillen har grebet hende, og Basses stakkels hofter er ved at blive ramt af slidgigt af at rotere så meget.

Det er nok meget godt, han er snippet. Jeg hørte jo om resultaterne af en ridetur på en tøjleløs tøjte i forsøget på at få kreeret chops. Ja, det er det, det hedder, når man blander en næsten-chihuahua med mops.

Jeg tror heller ikke, verden er klar til at Basse reproducerer sig. JEG er i al fald ikke!

Leave a Reply