Forberedelserne

Kære #87979

Jeg kan ikke undvære hende mere! Vi er den moderne Romeo og Julie, bortset fra at de to var teenagere, og jeg er .. mere verdensklog. Det er også derfor, min plan vil lykkes, altså!

Gødyrsbetvingeren ser Prison Break, mens jeg graver tunneller. Jeg får dog samlet et par fifs op undervejs. For eksempel laver jeg flere huller og tunneller, så hun ikke aner, hvad vej jeg forsvandt, og camouflerer dem som “jeg tror, jeg så en muldvarp”-huller blandet med et par “jeg ruskede lige et pindsvin her”-huller.

Jeg har stadig ikke fået et af de små svin til at tale, og vi ved begge, hvor dygtige, de er til at forcere forhindringer! De har nøglen til den diskrete exit! Men gødyrsbetvingeren bliver ved med at mumle noget om sjenevekonvektionen, mens hun flytter svinene til Lundums Guantanamo – og udenfor min rækkevidde. Jeg er ellers begyndt at være stille, så hun ikke opdager noget, men Frida, den magre Hipocykel!

Måske det var på tide at prøve waterboarding? På svinene, altså, ikke Frida. Der burde være rige muligheder for at stille den slags op her, også uden at det ser for mistænkeligt ud.

Ellers har jeg sørget for at få fat i nogle af de sløvende piller, og smuglet dem i gødyrsbetvingerens espresso. Den er så stærk, at al anden bismag overdøves. Hun tror, det er Frida, men jeg har jo haft held til at fremstå alternativt begavet i gødyrsbetvingerselskab, og det giver bonus.

Resultatet er, at gødyrsbetvinger er døsig hele dagen, går tidligt i seng og så lader mig gå frit ind og ud, når jeg har kastet lidt op i sengen en enkelt gang. Hun er også for sløv til at fjerne senegræs i plænen, så at fremprovokere opkastning går nemt!

Nummeret med at brække sig for at blive smidt ud i haven om natten virker stadig helt fantastisk her!

Jeg var ude og sondere terrænet udenfor matriklen sidste weekend, alle forsyninger ligger som de skal!

Min plan om at starte udmattelseskrigen længe før det endelige slag, flasker sig også fint. Sidst jeg var ude, var gødyrsbetvingerens håndlangere i gang med at lægge snarer ud for mig, sluttende med “Men Stine, når jeg fanger ham .. Jeg behøver ikke BÆRE ham tilbage, vel?” Psykologisk krigsførelse, når det er mest effektivt. Demotivér fjenden, før de overhovedet er begyndt at handle!

Timingen for flugt er perfekt. Gødyrsbetvingeren har gang i udendørsprojekter, og får derfor heller ikke slået græs. Det er ikke højt nok til at jeg kan gemme mig i det, men det ER til gengæld højt nok til at gøre Hipo-Frida våd på maven og sikre, at hun holder sig indendørs.

Nu venter vi bare på tordenvejr, så jeg kan gø hele natten igennem og køre gødyrsbetvinger så træt, at hun glemmer, at hun har lukket mig ud om eftermiddagen.

Nå, #87979, det ender vist med, at jeg må give DIG et kursus i fribrydning, når altså først jeg har hentet Sille.

Ses!

Leave a Reply