Endlösung Lundum

Frida er her endnu. Det er Basse også. Jeg er her ikke så meget, jeg er jo på kursus. Men endeligt har menneskeheden fået endegyldigt svar på det filosofiske spørgsmål: “Hvis et træ falder i skoven, og ingen hører det, larmer det stadig?”

Den lundumske ækvivalent er “hvis ikke Stine deler alt og intet med offentligheden, kan hun så egentligt trække vejret?”

Til min egen store overraskelse er svaret “ja”

Det modsatte kan siges for de her kræ. Det må have været årets værste date.

I det mindste slap de for regningen
I det mindste slap de for regningen

Så nu er her mindsket gnaverbestand, og pindsvinene er sendt i eksil på Gammelhave, Østjyllands svar på Gulag.

Også afsted med svinene!
Også afsted med svinene!

Så nu er vi forhåbentligt kun tre på matriklen, hvilket forudsætter, at Basse ikke har taget pigelus med fra besøget på Hovvej. Han har næsten fortjent det … Ville det ikke også være en ret pædagogisk måde at belære ham omkring fordelene ved sikker sex?

Frida har været hos Dr. Knapt-så-dyr igen, som udover “dryp videre den næste uge”, hvilket Frida ikke kommer til at tilgive ham foreløbigt, fortæller, at opfølgningsvisitter er gratis. Frida havde generelt en virkeligt dårlig dag efter at have hørt lidende schæfer bag døren, og være tvunget til at dele 6 m3 med ikke en, men TO sorte labradors!

I al fald når gødyrbetvingeren at høre den ret tørre Dr. Dyr informere sin minion om, at han ta’r dræberhunden ind som næste patient, før han henter Frida. Gødyrbetvingeren ville faktisk lade hende bide, indtil han nævnte det med det gratis eftersyn (100.000 skridts eftersyn?). Så virkede det ikke så klogt mere.

Især eftersom blæseren i computeren stod af, så december er startet godt ud med overtræk på kontoen. Så det BLIVER rigtig jul i år! Undskyld, hvis jeg ødelagde spændingen ved årets julekalender med den spoiler. Nu ved I, hvorfor jeg også kaldes Monster Stine.

Jeg har jo ikke tid til at spise børn nu, selvom det ER fristende. Jeg fik overbevist 5-årige Karen om, at jeg er sød nok om dagen, men om natten spiser jeg børn overdrysset med vingummibamser. Jeg glemte dog at nævne det for Karens mor, som fik fornøjelsen af at sove sammen med Karen de næste 3 uger uden helt at vide hvorfor. Men nu er vingummibamser jo udelukket, selvom større Karen altid afslutter krammesessionerne med “Jeg har vingummi!”

Det har nu alligevel været et ret sundt wake up-call, det der kursus. Det er vældigt fint, at jeg har stemplet det som “sundt” at gå og fede den som arbejdsløs herhjemme, men jeg glemte lige at teste det efter. Det ta’r mindre end 2 uger at smadre hele det opsparede overskud. Og tænk sig, en uge er åbenbart ikke nok til at komme sig igen? Summasummarum har jeg i løbet af kursusdag 3 og 4 været afsted i 8-10 timer og så ellers sovet et sted mellem 12 og 18 timer bagefter.

Men nu er der skruet ned for blusset igen. Sådan da.

 

Og så gik Maude i seng igen!

 

 

 

 

 

Leave a Reply