Kære #87979

Beklager tavsheden, men jeg har travlt! Muldvarpesæsonen er jo skudt ind – ud over hele naboens plæne.

Den NYE nabo! Jeg er stor fan af ny nabo! Gødyrbetvingeren ryster lidt på hovedet, og påpeger, at jeg jo sådan set ikke ved noget om den nye nabo, men det er løgn. Det er en mand! Med værktøj! Byggeprojekter! Og muldvarpe!

Gødyrbetvingeren lader til at være permanent PMS-ramt for tiden, så jeg har påtaget mig opgaven med at få gødet naboskabet. Jeg tror, den nye nabo er ganske tilfreds med endnu et mandfolk i nærheden, især efter at jeg viste ham, hvor muldvarpene bor. Jeg kan næsten ikke vente til pindsvinesæsonen starter!

Elhegnet virker ikke, så der er åben udgang, siden den yndlingsgnavne, gamle mand åbenbart ikke planlægger at komme og fikse det. Og det er såmænd OK, Lundum trænger virkeligt til en oprydning og vagtværn i dagtimerne, og gødyrbetvingeren er tydeligvis for egocentreret til at dele mig på eget initiativ. Det betyder så bare, at jeg må være ekstra effektiv, mens jeg arbejder! Jeg har sniffet så grundigt, at min snude er slidt ned til det lyserøde, og den dumme kælling grinede bare af min åbne støtte til brystkræftbevægelsen! Desto færre kvinder, desto mere frihed! Hun skal prise sig lykkelig for, at jeg er for anstændig til at pisse i sengen.

Det påstår hun ellers, jeg har gjort! Uforvarende, godt nok, men uanset hvad, så endte jeg med en blive udsat for en omgang manscaping, så lillemanden ikke behøver føntørring efter hver havevandring. ”Lillemanden” er på tragisk vis blevet en selvopfyldende profeti efter turen under saksen … Helt ærligt, gammelmor har allerede taget mine vise sten, og nu ta’r gødyrbetvingeren det sidste af min maskuline identitet. Hvad ER det med de mandehadere?!! Og så bare over et par våde pletter! Det kan vel ikke undre nogen, at der er grænser for hvor lang tid, jeg gider spilde indenfor matriklen?

Flugten er, trods den åbne udgang, udsat lidt endnu. Jeg er efterhånden i godt selskab her med mænd på alle sider, hvoraf mange kommer på besøg for at glo på det forbandede elhegn, som jo heldigvis strejker, sandsynligvis med lidt diskret sabotage fra mine kønsfæller. Gødyrbetvingeren arbejder ufortrødent videre på at få ført hegnet tilbage til tidligere tiders ondskabsfuldhed. Jeg satser på snart at kunne samle nok mænd til en moddemonstration og er allerede begyndt at redigere bannere.

Bassebanner

Det virker lidt fjollet at spilde tid på at gå på damesjov med løst krudt, og efter klipningen har jeg SLET ikke trang til noget i den retning! Det virker bare ikke helt rimeligt at berøve verden mit selskab, så jeg trodser al modstand, og kæmper videre for resten af mit køn. Hvis man spørger mig, og det gør man jo tit, så er kvinder bare til besvær. Det der ”ligestilling” fucker alvorligt med kvaliteten af den serverede mad, hvilket er på 2.pladsen på listen over nødvendige omvæltninger, meget tæt på punkt 1, der kræver menneskerettigheder til alle 4-benede mænd i den stråtækte idyl. Jeg er i mellemtiden i gang med at skaffe os en invitation til Hovvejskollektivet, så jeg for en stund kan få anstændige vilkår og lidt ferie.

Ja, jeg har rigeligt at se til i disse dage! Tordenvejr er her også, og den retarderede kælling finder ørepropperne frem, propper en pude over hovedet og sover videre. IMENS VI ER UNDER ANGREB! Hvis englænderne havde opført sig sådan under Blitzen, så var verden aldrig blevet begavet med Top Gear. Som jo består af mænd, vil jeg lige påpege; det fornuftige køn.

Nå, muldvarpetid. Jeg lover at sende dig årets første, så du kan være lidt med på sidelinjen!

KH

Basse

 

Leave a Reply