“Kør rundt”-systemets mange glæder

Har lige kigget i vaskemaskinen, det stod der nemlig på min to do-liste, at jeg skulle. Vaskede vist i lørdags, men en af fordelene ved piskesmæld er, at jeg gerne må udskyde ting, for ellers overanstrenger jeg mig jo og får mere ondt.

Sjovt nok dækker “ting” sjældent over opgaver som “lav pandekager med is”, “slå græs”, “gå amok med div. maskiner i haven”, “køb ny uundværlig dimmer på nettet” og den slags sjove opgaver, men ingen grund til at fundere over det nu, når jeg i stedet vil fortælle om vaskemaskinens indhold.

Det er fordelen ved en dårlig hukommelse. Jeg havde faktisk ganske glemt at alt det tilkæmpede fra “kør’-rundt-systemet” lå derinde og nu kan jeg nærmest ikke bestemme mig for hvad jeg skal have på først!

“Kør’-rundt-systemet” er introduceret af mine skønne fastre. Tricket er at alle tropper op med en pose med det tøj, der alligevel ligger urørt i skabet og så ellers hælder det hele i en stor bunke på gulvet. Herefter er der åbent for rivegilde i et forum fyldt med halvnøgne, voluminøse kvindfolk uden ret megen blufærdighed. Det kan være noget af et chok for nyintroducerede kærester at opleve dette første gang og er klart på listen over “ting, du bør nævne, før du tager nogen med til familiefest første gang”.

De andre  deltagere er også ret skravlede, så jeg scorede en pæn del og ellers har vi altid Joan-reglen som blev tilføjet for at undgå kontroverser.

Joan-reglen siger, at tøjet tilfalder den, det klæder bedst og på den måde er der også lidt Robinson over det, hvor man kan indgå alliancer o.l. Hvad der fortsat ligger på gulvet efter endt rivegilde ryger til genbrug.

Udover de indlysende underholdende elementer i selve fordelingen af tøj, så er der også den fordel, at man kommer hjem med virkeligt mærkelige ting. Det gør man i al fald, hvis dele af familien er pænt flippede, og det er min, heldigvis! De fleste af de nye anskaffelser kunne jeg aldrig drømme om at købe, men de bliver slidt i laser her.

Eller også kommer de med til næste runde af “kør’-rundt-systemet” og det kan de nå en del gange. Jævnligt ender de tilbage hos den oprindelige sponsor og sådan er verden så smuk.

Nå, det bliver vist en brun sag i mor-kvali (Ilbergsk for bomuld) med hardcore blonder hist og her. I låb it!

Og så er det vist asti-afsted herfra. 3½ times arbejdsdag venter forude!

Leave a Reply