Hvem har nummeret til WSPA? Og tommelfingre?

 

Puha, det er hårde dage, hvis man er gravkræ på Torpvej 26. Faktisk vil nogen nok mene at de allerede har haft de 7 fede år og nu er nået til de magre. De MEGET magre!

Elhegnet virker igen, jeg er faktisk ret handy, når det kommer til det – også selvom jeg er panisk angst for strøm, så den der med lige at teste det, nej tak!

Men Basse siger, at det virker. Og at det er sat op RIGTIGT mange steder! Der skal ellers meget til for at få kræene til at jamre højlydt her (man er vel vant til at lide!), men elhegnet kan! Naboerne har fået en skøn serenade på det sidste, og jeg glæder mig sådan set bare over at kræene i så lang tid åbenbart har vidst, at hegnet ikke virkede, og STADIG ikke er stukket af! Tak, søde venner.

Til gengæld stak Basse af lørdag, da nogen under den kriminelle lavalder åbnede lågen LIDT for længe! Ungerne fik set Lundum og det er rigtigt, at Basse ikke løber ret stærkt. Jeg skal have fingre i en nabo, der kan og vil løbe næste gang, så vi slipper for det cirkus med mig og gangstativet på rundtur.

Det skal også siges, at der var rigelig med grund til at stikke af lørdag! Gæster er fint, sådan da. I al fald, hvis de fodrer ved bordet. Men der var hundehvalp med. Schæfer, oven i købet. Og den hylede HELT vildt højt, hver gang Basse møffede den, hvilket han gjorde en del.

Ole insisterer stadig på at Basse og Frida er helt sunde i hovedet og at det var en god lektion i at respektere andre kræs territorium. Der var hverken dødsfald eller blod, så det var nok et OK møde med meget, meget glubsk schæferhvalp, der går direkte efter struben og så’n. Gravkræene var voldsomt brugte det næste døgns tid, så den har nok også bestået brugshundsprøven.

Men, men, ondskaben holder aldrig fri, så Basse var i gang igen søndag nat for at sikre matriklen på passende vis. Han er hjerneblæst nok til at blive ved med at gnaske på skrubtudser, selvom deres gift får ham til at savle og brække sig som en gal.

Han efterlod os en demonstrativ fin pøl i bryggerset, som simpelthen lugtede af rådden fisk! Tak, Basse. Især for så uselvisk at forsvare os mod onde skrubtudser – og lære mig, at hvis jeg skal kysse frøer, så skal jeg undlade at lave en sniger og nøjes med ryggen. Tak igen, Basse.

Jeg har lige måttet slæbe ham ind fra dørmåtten under hylen og skrigen. Skrubtudsen er tilbage og Basse er klar på at give det et forsøg mere.

Hvis Frida havde håndflader, ville hun se sådan her ud nu:

Frida med facepalm

 

Nok meget heldigt at Basse er snippet.. Uanset om han ved det eller ej. Men han får alle os andre til at føle os utroligt kloge, selv på uanede mængder stærk medicin. Tak, Basse!

Leave a Reply