Hallo? Er det Echelon? Stine her, har I set en løssluppen hanhund?

Basse har lige lavet en af sine store entreer igen. Frida snakker vi ikke med, efter den der pøl i bryggerset, så hun holder meget lav profil.

Det gjorde Basse også, lige indtil han fandt det orange pindsvin i sengen!

Der er ikke just dømt topform i Lundum i disse dage, “vi” har ligget i sengen i noget nær 3 døgn og jeg er bare glad for at kræene gider gå med under dynen, når det er sådan, det er. Ny medicinjustering og nye medikamenter, inkl. nedtrapning på antidepressiva. Det er meget muligt, jeg kun har fået dem mod smerterne, men det kan stadig mærkes humørmæssigt, når dosis dæmpes, men åbenbart ikke smertemæssigt, hvilket ligesom var pointen. Vi begynder at være ovenpå igen, hvilket vi værdsatte meget, da vi endeligt begav os på den første længere gåtur denne weekend.

Uanset hvilke klager jeg senere kommer med over de her drugs, så kan jeg altså holde til at gå tur i virkeligt hurtigt tempo! Ikke at Endemondo deler den holdning med sin latterlige insisteren på 4,9 km i timen, nej, vi taler noget nær powerwalk! Og selv det er ikke nok til at krudte Basse af. Jeg tror ærligt talt, jeg bliver nødt til at få et kræ mere på et tidspunkt for at sikre Basse underholdning og Frida fred. Det bør sikkert ikke være en hvalp, Basses trang til kanøflen af den slags in mente, men stadig legesyg og med krudt i røven, så vi kan få ham gjort træt.

Og indtil da, så er vi nødt til de betagede seancer med legetøjet.

Basse vælter ind i stuen og ser sådan her ud i sit eget hoved:

https://i0.wp.com/ct.iscute.com/ol/ic/sw/i55/2/3/18/ic_1406dd0fab9e8f3b8a70a1fa0be2cdb8.jpg?resize=519%2C696

 

Så fremviser han noget af gummi i orange eller rødt, som bliver rusket gevaldigt, mens jeg gerne skal hvine betaget (uden tanke på naboerne. Og helt ærligt.. De er vant til pushere og prostituerede, hvad betyder en smule gravkræstimulering for dem?!) og efterfølge begejstringen med “NÆÆÆÆÆÆ! ER DET ET ORANGE PINDSVIN?!!!!” og ikke alt for højt, for så kommer Frida ud af skammekrogen for at få os til at falde til ro.

Efter et stykke tid har vi så Frida hvilende tryg i sin identitet som Verdens Herskerinde og Basse som Verdens Lækreste og Sejeste Gravkræ – EVER!
Og jeg er den yndige og velmenende, men fatsvage, butler, Stine.

Øjeblik, nogen kørte ind på gårdspladsen.. En blå vogn? Hvad vil de? 2 sec…

 

Leave a Reply