Halle-fuckin’-luja!

Hold nu op, hvor føler jeg mig både meget gammel og meget blæst lige nu!

 

Efter et par timers support fra umådeligt pædagogisk Claus (det kan man sgu da ikke om søndagen?!!!) er den gamle blog nede, den nye oppe og jeg aner håb forude ift. nu rent faktisk at have noget funktionelt fremover! Og igen, ikke takket være Surftown, ptføj!

Det fejrer vi lige med gravkræ!

Muligvis får jeg også taget mig sammen til at lægge de gamle indlæg ind, vi får se, men der skulle nu være basis for fri leg i trygge rammer her og nu er jeg simpelthen nødt til at gøre noget andet!

Sine sagde til mig, at jeg med øreringe, tørklæde og generelt forvirret attitude, sådan set bare mangler et par armbånd for at ligne en underviser fra humaniora i fri flugt. Det vil jeg dyrke nu, tror jeg.

Jeg vender frygteligt tilbage snart. Og det var en trussel.

 

Leave a Reply