Hej #87979, “gødyrsbetvingeren”, også kendt som Stine, her

Jeg skriver til dig i håb om at du vil skrue en smule ned for charmen i din korrespondance med Basse.. Jeg har fuld forståelse for at du keder dig og det er tydeligt for enhver at Basse er frustreret og trænger til lidt afløb for disse, men altså..

Kan du ikke tage hensyn til at der er tale om et meget påvirkeligt gravkræ? I al fald, når det kommer til unoder, og det er altså ikke nemt at have ansvar for ham i forvejen! Han behøver virkeligt ikke lære ord som “spækfisse”, “frk fjabbeso” o.l. Og hvad er det for øvrigt for en måde at omtale sin mor på?

Basse skal heller ikke være medlem af nogen motorcykelklub og han får ikke mine dankortoplysninger og hvis ikke det stopper nu her, så ser jeg mig nødsaget til at tage kontakt til kriminalforsorgen!

Jeg vil naturligvis gerne støtte op om at Basse får kontakt til andre mænd, men det bliver ikke som narkohund! Og han skal heller ikke ud og sniffe efter trøfler eller andre svampe, selvom han kunne have godt af en tur i skoven.

Og nej, Basse sender ikke nogen billeder af nogen som helst! SLET ikke i G-streng! Det er for øvrigt dyremishandling at klemme et gravkræ i sådan een.

Håber vi har opnået en aftale om gensidig respekt, held og lykke med Store Johnny, jeg tror altså bare han er vild med dig.

MVH

 

Stine

 

Leave a Reply