Kære #87979

Ja, hej

Undskyld ventetiden, jeg har haft skidetravlt. De der pindsvin kan finde en vej gennem elhegnet og jeg har prøvet at få fat i et af de små svin for at høre, hvordan de gjorde, men gødyrsbetvingeren bliver ved med at afbryde min afhøring!

Den sidste blev slæbt med ind på gulvtæppet under spisebordet, hvor jeg havde tænkt mig at isolere den i mørket og banke sandheden ud af den og hvis ikke det virkede, så var næste plan waterboarding på gødyrsbetvingerens nye bordstaffeli.

Men hun satte også den på fri fod! Jeg skal nok finde en flugtrute, hvor jeg selv kan vælge tidspunkt o.s.v. og det er altså ikke nu, for Frida er i løbetid. Oh yeah!

Hun har fået den her nuttede lille lårkorte model i en farve, der virkeligt fremhæver hendes øjne.. Naaah, who am I kinding, pyt med øjnene!

Musejagt!
Musejagt!

Men venter altså lige lidt. Der er også pissekoldt. Til gengæld prøver jeg at vænne gødyrsbetvinger til at tro, at jeg hurtigt kommer hjem, når nogen har lukket mig ud og at hun ligefrem bare kan indfange mig selv! Der er oparbejdet vigtig viden om lokalområdet på den måde, for flittig med gåturene er hun fandme ikke pt!

Det har måske også lidt at gøre med, at det regner hele tiden. Både min og gødyrsbetvingerens aversion mod at være ude alt for længe. Men mest handler det om at lulle hende ind i en følelse af tryghed..

 

Shhhhh…

 

High 5 fra Basse!

P.S. Du sagde, du trængte til lidt godbidder. Jeg har lagt lidt tørkost i konvolutten. Ingen grund til at takke!

 

Leave a Reply