Gravkræenes befrielsesdag!

Havde jeg haft en flagstang, så røg flaget op lørdag – Dagmar eller ej!

Men siden jeg ikke har det og kræenes første år på matriklen skal fejres med manér, så er der frosset osso buco ned, selvom kræene stinker som bare fanden, når de smovser i det.

Og jeg lover, at Frida ikke får skæld ud, når hun ender med at pisse på gulvet foran hoveddøren – igen – fordi vejret bare er så ulækkert, at hun hellere vil være utroligt uvenner med mig end at blive jaget ud i det. Ej at forglemme, at hun kramper sådan sammen efter 20 sek udendørs og ikke kan noget som helst, medmindre det involverer dirren! Det er hun til gengæld skidego’ til. Det og så “jeg bliver holdt fanget mod min vilje, send hjælp!”-blikket, som hun mestrer til perfektion.

Jeg har til gengæld lagt mig med en maveinfluenza. Dvs. det har jeg faktisk ikke, for det er simpelthen for kvalmefremkaldende at ligge der og alting snurrer rundt.  Frida har også et empatisk træk, der gør at hun kan lugte tårer og så hænger hun helt oppe i ansigtet på mig for at tjekke, om jeg er OK. Det samme gælder åbenbart, når jeg kvalmestønner. Og det bliver bare ikke bedre med Fridas meget lidt lækre ånde direkte i ansigtet!

Følgende SMS-korrespondance med overarbejdet og slatten Ole viser vist meget godt, hvorfor det er sjovere at være på arbejde end sygemeldt.

Lidt svær at læse? SÅDAN ER DET, NÅR MAN ER SVIMMEL OG HAR KVALME! Det er et forsøg på at være empatifremkaldelse og har absolut intet at gøre med slagsmål med OpenOffice, WordPress og diverse SMS Screenshot apps.

(PS. Det går meget nemmere, hvis man klikker på billedet)

Formanden for Basses fanklub udtaler sig..

Nå, nu skal det pyller overståes. Jeg har tænkt mig at gå all in og finde hvidløg og pesto frem og hvis ikke det virker, så er jeg simpelthen nødt til at lave en Ilberg. “Kvalme? Får jeg det mon bedre, hvis jeg spiser lidt brød? Næ, det virkede ikke.. Hvad så med suppe? Næ, heller ikke det.. Chips? Nej. Chokolade? Heller ikke. Hvad med kaffe? Så bliver der da skyllet igennem?”. Så selvmorderisk er jeg ikke blevet endnu og skulle det ske, så lover jeg at lade døren stå ulåst, så nogen kan redde kræene, før de er nødsaget til at mætte sig i mit utroligt velfodrede kadaver.

Jeg nåede at snakke med fagforening, før det gik helt galt og er ved at være i opstartsfasen ift at få genoptaget forsikringssagerne. Jeg troede faktisk ikke, der var noget mere drænende end forsikringssager, hvor man bliver skibet rundt mellem div. speciallæger, der tilsyneladende alle har et større eller mindre gudskompleks og efter 1½ time mener sig glimrende i stand til at indrette mit liv for mig.

Min personlige favorit var “Spar da alle de der osteopatbehandlinger væk, de helbreder jo ikke! Og ta’ så 14 dage sydpå hver vinter, det ville være meget bedre!”. Overvejede kortvarigt at forklare ham, at de behandlinger sådan set var den eneste grund til at jeg kunne arbejde, men at jeg da ville have tæskegodt af et par uger i varmen. Det er der bare ikke penge til, når man ikke har et job, fordi man er for skravlet til at passe det. Men jeg tænkte “pyt…”. Jeg lærte det, før det blev moderne! Så er det sagt!

Men det er faktisk mere drænende at skulle starte dem op een gang til, velvidende at det denne gang bliver et hundeslagsmål, hvis jeg da overhovedet har en chance. Der er virkeligt dårlige penge i piskesmæld, jeg siger det bare!

Havde heldigvis også hyggelig snak med virksomhedskonsulent i dag, som jeg stadig er lidt vild med, selvom hun repræsenterer et tæskedumt system. Jeg begynder at glæde mig gevaldigt til den praktik. Det er sådan en art chokolade, hvor jeg burde sige nej og pege på salaten. Det har jeg jo gjort og nu tvinger de mig igennem chokoladen. HVOR ER DET ÆRGERLIGT! *host*

Hun fik også forklaret mig, at en evt. næste praktik, hvis det her ikke går, bliver bestemt af lægekonsulenter og at hun for øvrigt synes, jeg skulle prøve at høre 3Fs socialrådgiver om ikke han vil tage med, når praktikkerne skal evalueres. Og at den første praktik max. kommer til at vare i 3 mdr.; mindre hvis det virker helt åndssvagt at fortsætte. Ej at forglemme stor ros for at lære at gå hjem, når jeg ikke kan mere.

Jeg tror ikke, hun er præstationslønnet, lad os bare sige det sådan.

På hjemmefronten går det ganske rædselsfuldt, hvis man spurgte min far og han så, hvordan her ser ud pt. Jeg er ved at blive en af de der røvirriterende typer, der ikke får afsluttet projekterne, for så god er jeg blevet til at stoppe, når det begynder at gøre ondt.

Det betyder så, at jeg stadig har et vindue i bryggerset, der ikke er blevet hverken malet eller tapetseret og et køkken, hvor halvdelen af den sorte maling er fjernet.

Spisebordet er dækket med perler, perler, prismer og så også lige et staffeli med nogle halvmalede æsker til forældrene. Ej at forglemme de øvrige projekter, jeg slet ikke er startet op på endnu. De nyeste drugs er eminente til at holde mig i sengen i ufatteligt lang tid. Rekorden indtil videre er 36 timer med et par timers læse- og spisepause indbefattet. På plussiden er der grænser for, hvor dum jeg bliver på de piller, men der er så heller ikke så mange vågne timer at holde styr på mere.

Og jeg hænger slet ikke på gadehjørner og kommer i uføre ved at møde uheldige typer, der ikke har fået styrket deres karakter, blevet opbygget som mennesker og måske på sigt kan blive brugbare mennesker for fremtidens samfund ved at opholde sig i videokodningen i Aarhus i længere perioder. Husk glatbarbering, hvis du er hankønsvæsen, din forbandede hippie!

Men jeg er altså blevet færdig med noget.. Sådan da. Hvis meget er godt, så må virkeligt meget være endnu bedre! Men her er den venligt sponsorerede troldhasselgren efter at have boet her i en måneds tid.

Har endnu en gren til at ligge, som jeg går og stirrer på… Der er dem, der mener, at man kan få for meget af det gode, men jeg tror altså ikke, de bor her i huset, ærligt talt. Men måske skulle jeg give den videre til en anden, der lige står og mangler en god lille gren..

Troldhassel angrebet af perler og prismer. Troldhaslen tabte.
Troldhassel angrebet af perler og prismer. Troldhaslen tabte.

Claus jager mig også for at få lavet en ordentlig header til bloggen. Det smukke ved den ordning er, at han ordner ting og endda af og til fortæller hvordan i et sprog, jeg forstår – mens jeg er pumpet med morfin. Det er fandme imponerende pædagogik, hvis jeg skal sige det! Det samtidigt med krævende arbejde, familie etc. Der er en vis tragikomik i, at det er mig, der forsinker alting. Men jeg har jo travlt med at sove. Må hellere lige skrive billedimplementering på listen også, jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor billeder bliver så slørede, når de bliver uploadet til en post.

Nå, jeg kan også bare fortsætte mit tidligere projekt: At stirre på Frida.

Jeg er ret sikker på at Frida nu har holdt sig siden natten til torsdag. Det er virkeligt imponerende! Men hun har også travlt med at vogte kødben, for pumaen Basse ligger på lur og er absolut ikke bange for at udnytte sin største fordel: Han tør gå ud i møgvejr!

Vi følger situationen nøje…

 

 

 

4 thoughts on “Gravkræenes befrielsesdag!

 1. Vi er flere der følger situationen nøje – altså både Bodil, Stine og kræene ;o)
  og hvor er det skønt, at jeg nu får en mail om, at du har skrevet et nyt indlæg, så man kan kaste sig over med det samme!!
  Jeg har, du hurtigt kommer over din pest/ebola/roskildesyge/maveinfluenze og at kræene overlever osso bucoen. Det er da hård kost for en hundemave …..
  Duncan elsker blæsevejr – jo værre des bedre!! Der findes intet skønnere for en skotte, end at sidde eller gå op mod vinde med snuden i vejret. Han vil helst være ude hele tiden en aften som i aften – og så ved han endda ikke, at der kommer en ny storm i morgen / Vivi

  1. Tror altså også, jeg er nødt til at tage mig sammen og slæbe dem ud i morgen. Har jo trods alt købt det sarte væsen en vinterfrakke! Også til Frida.

   Hun holdt helt præcist 1½ time længere, hvor hun i fred og ro kunne hærge bryggerset, mens jeg lå og hvilede. Hvis man så bare kunne lære Fidusen at skride i brusekabinen!

 2. Jeg tror da vist jeg skal have en troldhassel! Har også alt for mange Hamaperler og fjer … det må da kunne kombineres til noget tilstrækkeligt rædselsfuldt til at det passer til mig.

  Det hedder forøvrigt ikke maveinfluenza, det hedder januarkur! Udnyt det, og spis nogle flere kalorier mens det varer – det er gratis!

Leave a Reply