Fortsatte udfordringer på det konfliktramte område

Basse er lige kommet hjem. Aner ikke, hvordan han kom ud, men det var muligvis lige et par minutter før jeg fik sat elhegnet til igen. Det håber jeg i al fald!

Men han er noget vred og skuffet, kan jeg godt afsløre. Ikke nok med at begge kræ blev dumpet hos Gammelmor og at jeg narrede dem ved at sove sammen med dem første aften, før jeg så efterlod dem.. Nej, jeg kom også tilbage og lugtede af hund! Hende svæklingen, Basse tidligere havde prøvet at udrydde og hvis ikke dét er svigt, så ved Basse ikke, hvad svigt er!

Bortset fra måske, når jeg udnytter hans fravær til at give Frida den største del af den gode mad. Der er tydeligvis nogen, der har motioneret mere og derfor kunne trænge til lidt muskelopbygning!

Og der gik for øvrigt også ret lang tid, før Frida og jeg gik ud for at lede efter møgdyret og han havde faktisk ventet LÆNGE i snevejret på at blive fundet. Man kan jo ikke bare sådan selv gå hjem, men han havde strakt sig så langt, så han paraderede rundt på matriklen flere gange uden at jeg gjorde noget ved det.

Jaja, man ved, man er uønsket og ikke værdsat, når ens flugt i stedet for nedgnavede negle og tårevædede kinder medfører større portionsanretning til Frida Fidusen og magelig anretning af både gødyr og gødyrsbetvinger foran brændeovnen..

Frida foran brændeovnen!
Frida foran brændeovnen!

Men nu har han hævnet sig: Døren til soveværelset stod åben, fordi nogen prøver at få has på det der skimmelsvamp og nu er Basse fin og tør igen. Sengetøjet – not so much.

Det lød ellers til de havde hygget sig hos Gammelmor og Hanne. De havde nået at stikke af to gange og Basses yndlingspuf var stolt fremvist ude ved hoveddøren, så alle kvarterets dyr kunne lugte, at Basse pissede her. Eneste nedtur havde været, at de vist fik tørkost en enkelt gang og det er jo ellers det, Gammelmor er bedst til: Madlavning som rigtige gravkræ vil have det!

Jeg synet til gengæld, byfest hvert 2. år er alt for sjældent. Med de der indbrud havde det været rart med et forum, hvor jeg kunne forklare, at det faktisk er en stor fordel at have gødyr og især et cirkulært gødyr som Basse, der gerne kommer hos alle.

Men det må vente til august.

 

 

4 thoughts on “Fortsatte udfordringer på det konfliktramte område

 1. Duncan kan godt forstå, at Basse er vred og ikke mindst skuffet!! Det ville han også være, hvis han var blevet behandlet sådan. Hvad han så ikke ved, er, at HAN bliver dumpet på fredag og det i en hel uge, mens jeg daffer til Paris. Duncan har også stor forståelse for, at Basse prøvede at løbe hjemmefra og forventede, at I kom ud for at lede efter ham. Det manglede da bare, når du har behandlet ham sådan!!
  Ingen tvivl om, at hævnen var sød. Du fortjener det våde og beskidte sengetøj, Stine – i al fald efter hundenes mening.
  knus Vivi og Duncan

  ps:flot nyt outfit på din side ;o)

  1. Hmpr! Paris?! GODT SÅ! Så ved du også alt om, hvordan det er at komme hjem til gnaven herre, der sørger for at pisse i din seng for at gøre opmærksom på utilfredsheden. Det har jeg heldigvis (endnu) ikke oplevet med egne kræ…

   Vivi, skal du ikke meldes ind i gødyrbetvingernes arbejdsgiverforening? Tror altså, han strækker den lige langt nok, ham Duncan. Jeg værdsætter, at Basse bruger en del af sin udetid ovre omkring “håndværkerhuset”, der lader til at huse en evig strøm af polske håndværkere og rengøringsdamer. Vi kan altid true med at ansætte en østarbejder til 1/3-del af lønnen! Et hurtigt danskkursus og så kan de gø næsten korrekt.

 2. STAKKELS BASSE
  Jeg finder det jo fuldstændigt urimeligt at det stakkels gødyr ikke kan få nok opmærksomhed.
  Han ser jo også så udsultet og forsømt ud 🙂
  Så fraternisere du bare med Frida uden at tænke på Basses vel..
  Håber det går godt i det syd jyske:)
  KH Ole

  1. Tora ROSTE Basse (alt for meget, faktisk) i går for at være blevet så slank og pæn en herre. Derudover megen opstandelse omkring den generelle nuttethedsfaktor ved den stråtækte idyls 4-benede beboere og deres afslappede ageren. Hun og Jens tror nu, jeg digter hele indholdet herinde..

Leave a Reply