“Kære” Julemand, din fede nar!

Ja, hej, det var mig, der bad om vinger FOR TO UGER SIDEN!

 

Er de kommet? Næ.

Har gødyrsbetvingeren taget dem? Næ.

Er der blevet meldt om tyverier fra PostDK? Næ.

Er der flyveforbud over Lundum? Næ.

Bliver der spillet på jagthorn hver søndag, så de uduelige rensdyr kan finde vej? Ja.

Er der mon 3G til slædens GPS? Det kan du fandme tro, der er!

 

Gødyrsbetvingeren er kommet hjem efter at have været væk i over 10 timer, mens vi kræ har været spærret inde i bryggerset og derfor ikke har kunnet forsvare hjemmet mod den her indtrænger, som fandt et vindue på klem i soveværelset.

 

Som spiser børn, hunde og rensdyr!
Stor ond fugl, som spiser børn, hunde og rensdyr!

Frida spottede den straks (da gødyrsbetvingeren skreg og løb ud i bryggerset ved monsterets første angreb) og gjorde det, ethvert fornuftigt væsen ville gøre: Hentede mig.

HAVDE JEG HAFT VINGER, så havde den været nogenlunde så truet som Indlandsisen!

Men nej.. Den blev lukket ud af et vindue af retarderet, overmedicineret gødyrsbetvinger, der samtidigt svor, at hvis du brugte PostNord som leverandør, så havde vingerne været her for længst.

OG SÅ TILBAGE TIL DET VÆSENTLIGE:

Sig mig lige, dit dovne røvhul, hvad er det egentligt for en gesjæft, du påstår at køre?!

“Den 24. december”, “kun til artige børn”.. Ja, var det mig, der drev den biks, så skulle du fandme se dag-til-dag-levering, indisk sweatshop, billige reklamefinansierede priser og goodwill høstet til op til flere Nobels Fredspriser for en forretningsmodel, der sikrer “uddannelse” til den 3. verden!

Du kan godt glemme ALT om at flere mus tilsendt og der er heller ikke hverken småkager eller noget som helst andet til dig til jul, DET ER FRATRUKKET DIN DUMMEBØDE! Jeg kender en, der er medlem af en rottweilerklub, jeg siger det bare.. Og gødyrsbetvingeren ved hvor du bor!

AFLEVÉR eller Rudolf er færdig. FÆRDIG, siger jeg dig!

 

Kærlig hilsen

Basse (som også godt må få Fridas gave. Frida vil gerne have solsikkekerner, råt kød og en bjørnefælde)

 

P.S. Jeg er ked af at jeg kaldte dig en fed nar. Vores gødyrsbetvinger er fed, og hun er sød flere gange dagligt på en god dag. Du er en nærig gammel stodder! Ligesom ham Karsten Ree!

 

Leave a Reply