Med svar på spørgsmålet, alle er for høflige til at stille

“Stine, hvorfor skal de indlæg altid være så lange?!!”

Jo, ser du, det er typisk weekend, og jeg burde fjerne nogle af de mange punkter på to  to-listen, men først er jeg jo nødt til liiiiige at få skrevet et indlæg for ikke at skuffe masserne (ja, I to, jeg taler om jer!).

Det giver mig også lejlighed til at værdsætte min evne til at få et tandlægebesøg til at udfolde sig over 3 sider, før vi når til “ta’ plads i stolen”, og mærkeligt nok er den evne ikke altid værdsat. Jeg har anklaget det ikke-akademiske miljø for at være årsagen til, at ingen værdsætter evnen til at bruge 3 sider på at redegøre for noget, der kan klares på 3 linjer.

Ellers? Jamen, altså, jeg har brugt over 10 år på at beskæftige mig med tastning og især hvordan man lærer andre at taste hurtigere og mere effektivt, så det ville da være spild hvis ikke jeg brugte de tasteevner fornuftigt! Især eftersom piskesmældet virkeligt ikke værdsætter regulært, ensformigt tastearbejde.. Oh, the irony!

Jeg har fundet min kommende arbejdsgiver, han skal bare lige have det at vide først. Jeg kan vist også arbejde hjemmefra.

Historien begynder med (ingen havde seriøst troet på, at det her ville foregå på den hurtige måde, vel?) at min far gravede bryggers ud i sommeren 2013 og meget brovtende lagde mine selvudvalgte “naturskifersten”. “Natur” i sten er åbenbart lidt det samme som “økologi” i grøntsager og kan på en pæn måde omtales som “et i sandhed unikt produkt” og på den sandfærdige måde som “pikkelskævt”. Det er nok et nyt ord for mange, men jeg lærte RIGTIGT mange nye ord, mens faderen lagde det famøse gulv. Det har til gengæld fået mange roser siden.

Uheldigvis viser det sig, at en ellers brølstærk og idiotsikker telefon som en Samsung Galaxy 4mini åbenbart kun kan klare at blive tabt på føromtalte unikke gulv et vist antal gange, før ruden flækker. Og flækker. Og flækker. Det pyntede på billedgalleriet, men virker ikke så funktionelt i længden.

Så nu har jeg fået ny telefon, en formidabel Samsung (oh yesh, jeg ER hooked) A3 til billig penge, nu da dagene med “giv mig den til 5500, tak” er overståede. Jeg har også bestilt et bumpercover til den i håb om, at den overlever nærkontakt med de faste installationer, inkl. gulv. Ooooog så tænkte jeg, at jeg godt måtte få et nyt hukommelseskort, så jeg kan downloade alle mine spotify-playlister uden mere pladsbøvl. Man skal åbenbart ikke bestille den slags på Ebay..

Så jeg endte på EDBpriser.dk og fandt et superbilligt 64gb SD kort og tænkte, jeg hellere lige måtte tjekke Trustpilot først, eftersom nørderne åbenbart ikke kan lide firmaet. Altså, SD-sælgerens firma . Som uteknisk nørd kan jeg afsløre, at nørder faktisk ikke kan li’ så meget, før vi er ovre vores bitre fase, som plejer at ligge fra 12 år og til omkring… 28, +/- et par årtier. Trustpilot er nogenlunde så troværdigt  som en betalingsside kan være, men jeg plejer at få en del ud af at se de gnavne kunders indlæg.

Dét var underholdende!! Det siges, at det er vigtigt at være i dialog med kunderne, også gerne på semisociale platforme, men ham her glemte vist lige at læse resten af artiklen!

https://dk.trustpilot.com/review/www.debusy.dk

Det plejer ikke at lægge an til konstruktiv dialog, når man som sin indledningssætning bruger “det er simpelthen ikke korrekt, det, du siger!”. Og alt andet er PostDKs skyld.

Nej, jeg vil være kommunikationsmedarbejder der, og det bliver på nordjydsk! Jeg kan sagtens sige “du lyver” og “det var force majeure!” på meget længere og mere varierede måder, måske endda med et nordjydsk touch af lystløgn for ligesom at spiffe stemningen lidt op. Det ville også kunne give nogle virkeligt interessante MUS. “Du sagde selv!”, “Ej, dét gjorde jeg i hvert fald ikke! Det er noget, du digter!”, “Ja, altså, det er jo noget af det, du har skrevet i min jobbeskrivelse, men det gør jeg jo ikke hele tiden, vel?!”.

I mellemtiden venter jeg i spænding på mødet med kommunen om 2 uger – og begynder at kunne se de positive aspekter ved ingen bil at have. Jeg var ved at ramme et rådyr mere i aftes, og vil meget hoverende gerne lige understrege, at selvom jeg kører, som om jeg bor her, så når jeg altså stadig at bremse! Det er også næææææsten 3 år siden sidste uheld, det kunne være fint at kunne holde den rekord et par år mere.

 

 

 

Leave a Reply